Om Park Kafé och hur vi tänker. 

13315392_647912558692432_2027919406050481819_n.jpg

Mer kärlek

Grundregeln i all god kökskonst är enkel: Den måste lagas med hjärta. Utan kärlek till maten eller brödet eller måltidsdrycken så spelar all yrkesskicklighet och erfarenhet i världen inte någon roll. Park Kafé, liksom vårt systerkafé Viggbyholms Stationskafé, handlar först och främst om just detta: Att erbjuda enkla men passionerat vällagade måltider, bröd och konditorivaror till alla de som uppskattar detta.

DSC_0091+1.JPG

Mer engagemang

Park Kafé öppnades i augusti 2014 av matälskaren Maryam Rydén. Hon driver även sedan 2009 uppskattade Viggbyholms Stationskafé, utsett till Norrrorts bästa kafé av White Guide Café flera år i rad.

Inredningen är inspirerad av det tidiga sextiotalet då Näsby Park Centrum öppnade.

17264168_800769463406740_7726649320278974483_n.jpg

Mer än kaffe

Park Kafé visserligen i botten just ett café, men vårt sortiment är både bredare och djupare än vad man traditionellt hittar på en svensk kaffeservering. Dels handlar det om vårt eget bröd och vårt stora utbud av konditorivaror, och dels våra luncher som lagas på plats från grunden. Vi är mycket måna om att använda fina råvaror och anpassar meny efter tillgång och säsong. Till maten kan vi erbjuda ett sortiment av drycker, inklusive öl, vin och champagne.

Därtill säljer vi ett begränsad men noga utvalt sortiment av delikatesser och godsaker, lämpliga som presenter eller bara något att unna sig själv en speciell dag.

 

Välkommen in och smaka själv.